The Final Tour - Live In Concert (2CD)

Vikingarna

269,00 26900 Veil. pris 299,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 6-12 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
I 1958 så et nytt band dagens lys i Karlstad, Värmland i Sverige. I starten var det, det vi i dag kaller ”piggtrådmusikk” som var på repertoaret, men etter et par år gikk de over til å spille den mer tradisjonelle nordiske dansebandmusikken. Da fikk de et nytt publikum, og bandet ble svært raskt ett av de mest populære og best- selgende bandene i Sverige. På slutten av 70-tallet inntok Vikingarna også Norge og Finland og deretter Danmark og Tyskland. Vikingarna er Nordens bestselgende band med mer enn 11 millioner solgte plater. En imponerende rekord. Med over 52 studioalbum gjennom årene har Vikingarna overgått ABBA i salg i Norden.

Men en æra er over. Akkurat nå er Vikingarna – med Christer Sjögren i front – på turne i hele Norden for å ta farvel med det store publikumet de har skaffet seg, på The Final Tour. Hele konserten på Cirkus i Stockholm ble tatt opp og sendes nå ut som en helt fantastisk nytt dobbeltalbum. Alle de største og legendariske hitene med Christers utrolige flotte stemme i front. Et album som markerer alle høydepunktene i en storslått karriere, og som vil være et fantastisk bidrag til den nordiske musikalske kulturarven.

”Det ble en helt fantastisk kveld i Cirkus. Alle de 1100 i publikum var virkelig med oss, og de skapte en utrolig stemning, som igjen smittet over på oss i bandet. Det var den perfekte rammen for et konsertopptak. Det ble en historisk kveld som vi aldri vil glemme. Jeg og ser virkelig fram til at konserten fra denne kvelden nå er tilgjengelig på CD, slik at publikumet vårt kan mimre over karrieren vår også i framtiden”, sier Christer Sjögren.
Sporliste
 1. I Kväll
 2. På Världens Tak
 3. Du Gav Bara Löften
 4. Missisippi
 5. Hallå
 6. Sail Along Silvery Moon
 7. Djingis Khan
 8. My Way
 9. Den Stora Dagen
 10. Nyanser
 11. Liljor
 12. Ljus Och Varme
 13. Pärleporten
 14. Lôrdagsafton
 15. Tre Röda Rosor/10.000 Röda Rosor
 16. Blue Hawaii
 17. Du Forsvann Som En Vind
 18. Du Âr Min Sommar Marie
 19. Kan Man Älska Nå'n På Avstånd
 20. Livet Går Ej I Repris
 21. Blue Bayou
 22. Höga Berg Djupa Hav
 23. Elvis Medley
 24. Leende Guldbruna Ögon
Produktfakta
Utgitt 2022 Format 2CD
Sjanger Danseband Antall disker 2
Antall spor 24 Artist Vikingarna
Bestillingsnummer 00400-MM