The First Steps (CD)

The First Steps (CD)

Cookies N Beans

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Sunday Walk Of Shame
  2. Burning Flags
  3. Is It Ok To Cry Now
  4. What If
  5. The Only Medicine That Works Is You Radio Edit
  6. First We Take Manhattan
  7. Tomorrow's Such A Long Time Away
  8. I Just Don't Have The Heart
  9. The First Step On A Long Way Down
  10. Kings & Queens
  11. Now It's Too Late Edit
  12. The Boy Is Mine
  13. Go Tell The World
  14. Fire
  15. Sin Wagon


Utgitt 2017 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Cookies N Beans
Label Parlophone Sweden Bestillingsnummer 5054197910029


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende