The Forces Sweetheart: 49 Original Mono Recordings 1936-1952 (2CD)

Vera Lynn

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. We'll Meet Again
  2. It's A Sin To Tell A Lie
  3. Roses In December
  4. Rosalie
  5. Cinderella Stay In My Arms
  6. Wishing Will Make It So
  7. I Paid For The Lie I Told You
  8. Careless
  9. You Made Me Care
  10. When You Wish Upon A Star
  11. I'll Never Smile Again
  12. There'll Come Another Day
  13. Something To Remember You By
  14. Smilin' Through
  15. Yours (Quiereme Mucho)
  16. When They Sound The Last All Clear
  17. White Cliffs Of Dover
  18. I'll Be With You In Apple Blossom Time
  19. Someone's Rocking My Dreamboat
  20. Where In The World
  21. Be Careful It's My Heart
  22. I Had The Craziest Dream
  23. You'll Never Know
  24. Goodnight And God Bless You
Disk 2
  1. Nightingale Sang In Berkeley Square
  2. Star Fell Out Of Heaven
  3. Moonlight On The Waterfall
  4. Harbour Lights
  5. Bells Of St Mary's
  6. In My Little Red Book
  7. Two Sleepy People
  8. Mexicali Rose
  9. I'm In Love For The Last Time
  10. It's A Lovely Day Tomorrow
  11. Who's Taking You Home Tonight
  12. That Lovely Weekend
  13. Anniversary Waltz
  14. When The Lights Go On Again
  15. Be Like The Kettle And Sing
  16. I'm Yours Sincerely
  17. My Dreams Are Getting Better All The Time
  18. I'm Beginning To See The Light
  19. Coming Home
  20. And Love Was Born (La Rue De L'amoure)
  21. Cry
  22. Homing Waltz
  23. Yours (Quiereme Mucho)
  24. Forget Me Not
  25. Auf Wiederseh'n Sweetheart


Utgitt 2006 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 49 Artist Vera Lynn
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer ASY295.2