The Fruit Is Still Fresh (CD)

Cato Salsa Experience

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
På Cato Salsa Experience sin andre langspiller (Salso Casa regnes gjerne som et mini-album) viderefører de både soundet og melodiene fra gjennombruddsplata A Good Tip For A Good Time, som kom ut for hele tre år siden, men som har brukt lang tid på å nå ut til et stort publikum. Gruppa har gjort det skarpt både i den amerikanske undergrunnen (med støtte fra Emperor Norton-labelet) og i japanske storbyer (med støtte fra giganten Epic) de siste årene, og dermed også fått økt oppmerksomhet her hjemme. The Fruit Is Still Fresh inneholder låter som er mer modne, om ikke mindre energiske, enn hva kvartetten har levert tidligere. Ut av en slags smeltedigel av pop, garasjerock, psychedelia og punk vokser sangene for hver gjennomlytting takket være et band hvis humør og liv alltid smitter over på en, enten man hører dem på plate eller fra scenen.

"Med frukten endelig servert kan man glise og si "mmmmm"." - Robert Gjestad, Aftenposten (5/6)

"The Fruit Is Still Fresh er soulsøkende garasjerock spilt med stor popsensibilitet. Den fosser over av juicy, tidvis nesten dansbare garasjerockgrooves og rause mengder tiltalende orgel- og basslyd." - Sven Ove Bakke, Dagbladet (5/6)

Sporliste

 1. Living Longer Each Year
 2. Awaiting the Bash
 3. Lovesick
 4. Runaround
 5. Handsome Hank Is Back in the City
 6. Rock´n Soul
 7. Taste for Honey
 8. Up and Around
 9. Waiting for the Summer Sun
 10. Candyman
 11. In Case You Need Deep Love

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Cato Salsa Experience
Label Garralda Bestillingsnummer GAR008CD

Anmeldelser