The Fugs First Album (CD)

The Fugs

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Slum Goddess
  2. Ah, Sunflower Weary Of Time
  3. Supergirl
  4. Swinburne Stomp
  5. I Couldn´t Get High
  6. How Sweet I Roamed From Field To Field
  7. Carpe Diem
  8. My Baby Done Left Me
  9. Boobs A Lot
  10. Nothing
  11. We´re The Fugs
  12. Defeated
  13. Ten Commandments, The
  14. CIA Man
  15. In The Middle Of Their First Recording Session The Fugs Sign The Worst Contract Since Leadbelly´s
  16. I Saw The Best Minds Of My Generation Rock
  17. Spontaneous Salute To Andy Warhol
  18. War Kills Babies - (live)
  19. Fugs National Anthem, The - (live)
  20. Fugs Spaghettie Death (No Redemption No Redemption)-A Glop Of Spaghetti For Andy Warhol - (live)
  21. Rhapsody Of Tuli, The


Utgitt 1965 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 21 Artist The Fugs
Label Fantasy Leverandør Import
Bestillingsnummer FAN9668.2