The Gap Band/The Gap Band II/The Gap Band III (2CD Remastered)

The Gap Band

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Shake
  2. You Can Count On Me
  3. Open Up Your Mind (Wide)
  4. Messin´ With My Mind
  5. Baby Baba Boogie
  6. I´m In Love
  7. Got To Get Away
  8. I Can Sing
  9. Steppin´ (Out)
  10. No Hiding Place
  11. I Don´t Believe You Want To Get Up And Dance (Oops!)
  12. Who Do You Call
  13. You Are My High
  14. Party Lights
  15. The Boys Are Back In Town
  16. When I Look In Your Eyes
  17. Yearning For Your Love
  18. Burn Rubber On Me (Why You Wanna Hurt Me)
  19. Nothin´ Comes To Sleepers
  20. Are You Living
  21. Sweet Caroline
  22. Humpin´
  23. The Way You Look Tonight
  24. Gash Gash Gash


Utgitt 1979 Reutgitt 2015
Format 2CD Remastered Sjanger Soul
Antall disker 1 Antall spor 24
Artist The Gap Band Label BGO
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer BGOCD1219


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende