The Garland Touch (CD)

Judy Garland

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Lucky Day
  2. I Happen To Like New York
  3. Comes Once In A Lifetime
  4. Judy At The Palace (Medley)
  5. Happiness Is A Thing Calle Joe
  6. Sweet Danger
  7. You´ll Never Walk Alone
  8. Do I Love You
  9. More Than You Know
  10. It´s A Great Day For The Irish
  11. Why Was I Born?
  12. Stormy Weather
  13. It´s Lovely To Be Back In London
  14. Come Rain Come Shine
  15. Chicago
  16. San Francisco



Utgitt 1962 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Judy Garland
Label DRG Leverandør Import
Bestillingsnummer DRG94785.2