The Geography Of Light (CD)

Carrie Newcomer

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. There Is a Tree
  2. Clean Edge of Change
  3. Map of Shadows
  4. Geodes
  5. Two Toasts
  6. Where You Been
  7. Biscuits and Butter
  8. Mean Kind of Justice
  9. Leaves Don't Drop (They Just Let Go)
  10. You'd Think by Now
  11. One Woman and a Shovel
  12. Lazarus
  13. Throw Me a Line
  14. Don't Push Send (Bonus Track)



Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Carrie Newcomer
Label Philo Leverandør Playground
Bestillingsnummer PHCD1253