The Glimmers (CD)

The Glimmers

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Body Language
  2. Popuzuda Rock'n Roll
  3. Hot in the City
  4. Witness the Change/I Don't Know What Love Is [Dub]
  5. Okay [Mondo Dub]
  6. Juke Box Baby
  7. Hello? Is This Thing On? [Thomas 'N Eric's Rub and Tug Throwdown]
  8. Life of Brian
  9. Band of Gold
  10. Too Sexy
  11. Angel Eyes
  12. Satisfaction
  13. Optimo
  14. I'll House You (A House Is Not a Hut)
  15. We Have Come to Bless the House
  16. How Much Are They?
  17. Diskomo
  18. Leave Them All Behind
  19. Love Buzz


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Electronica Antall disker 1
Antall spor 19 Artist The Glimmers
Label Eskimo Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer 541416501288