Inngår i kampanje
  • CD 3 for 250,-

The Golden Years Of Al Jolson (3CD)

Al Jolson

109,00 10900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. When The Red Red Robin Comes Bob Bob Bobbin' Along
  2. I'm Looking Over A Four Leaf Clover - Baby Face
  3. There's A Rainbow 'round My Shoulder
  4. Sonny Boy
  5. Swanee
  6. By The Light Of The Silvery Moon
  7. Give My Regards To Broadway
  8. Toot, Toot, Tootsie (Goo'bye)
  9. Rock-A-Bye Your Baby With A Dixie Melody
  10. April Showers
  11. My Mammy
  12. I Wish I Had A Girl
  13. Pretty Baby
  14. Is It True What They Say About Dixie?
  15. I'm Just Wild About Harry
  16. Waiting For The Robert E. Lee
  17. Me And My Gal
  18. Some Enchanted Evening
  19. I'm Crying Just For You
  20. California Here I Come
Disk 2
  1. When You Were Sweet Sixteen
  2. Back In Your Own Backyard
  3. Chinatown, My Chinatown
  4. (Just One Way To Say) I Love You
  5. No Sad Songs For Me
  6. Paris Wakes Up And Smiles
  7. Dirty Hands, Dirty Face
  8. Hallelujah! I'm A Bum
  9. The Spaniard That Blighted My Life
  10. About A Quarter To Nine
  11. Are You Lonesome Tonight?
  12. (Here Am I) Broken Hearted
  13. I'm Sitting On Top Of The World
  14. Ma Blushin' Rosie
  15. You Made Me Love You
  16. Avalon
  17. I Want A Girl (Just Like The Girl That Married Dear Old Dad)
  18. Let Me Sing And I'm Happy
  19. Alexander's Ragtime Band (With Bing Crosby)
  20. Golden Gate
Disk 3
  1. If I Only Had A Match
  2. The Anniversary Song
  3. Liza (All The Clouds'll Roll Away)
  4. Tonight's My Night With Baby
  5. After You've Gone
  6. Little Pal
  7. I Only Have Eyes For You
  8. My Mother's Rosary
  9. God's Country
  10. Let's Go West Again
  11. In Our House
  12. It All Depends On You
  13. Four Walls
  14. Blue River
  15. Carolina In The Morning
  16. I'm In Seventh Heaven
  17. Down Among The Sheltering Palms
  18. Mother Of Mine, I Still Have You
  19. At Peace With The World
  20. You Are Too Beautiful


Utgitt 2020 Format 3CD
Sjanger Pop Antall disker 3
Antall spor 60 Artist Al Jolson
Bestillingsnummer 0698458153722

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også