The Goldwax Recordings (CD)

The Ovations

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I've Gotta Go
  2. I Know You Don't Want Me
  3. Don't Cry
  4. I Believe I'll Go Back Home
  5. I Miss You Baby (previously unissued strings and brass version)
  6. Let's Stick Together (previously unissued)
  7. Qualifications
  8. Recipe For Love
  9. I'm Living Good
  10. Ride My Troubles And Blues Away
  11. Happiness
  12. You Had Your Choice
  13. Adios Senorita (previously unissued brass version)
  14. Pretty Little Angel
  15. Rockin' Chair
  16. What Did I Do Wrong
  17. They Say
  18. Dance Party
  19. I Need A Lot Of Loving
  20. Me And My Imagination
  21. Peace Of Mind
  22. I Like Summertime
  23. When It Comes To Loving
  24. You And Tom
  25. Won't You Call
  26. It's Wonderful To Be In Love



Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 26 Artist The Ovations
Label Kent/Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEND246