The Good, The Bad & The Chubby (CD)

Popa Chubby

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Somebody Let The Devil Out
  2. If The Diesel Don´t Get You Then...
  3. I Can´t See The Light Of Day
  4. I´ll Be There For You
  5. Stress Will Kill You Every Time
  6. No Trouble No More
  7. Bad Connection
  8. Strange Way Of Saying I Love You
  9. P-o-p-a
  10. Already Stoned
  11. Dirty Lie
  12. Passion
  13. Play It From The Heart


Format CD Sjanger Blues
Antall spor 13 Artist Popa Chubby
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer BP5075.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende