The Gospel Collection (CD)

Johnny Cash

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Was There When It Happened
  2. Belshazzar
  3. That's Enough
  4. Old Account, The
  5. Great Speckle Bird, The
  6. Troublesome Waters
  7. There'll Be Peace In The Valley (For Me)
  8. Were You There (When They Crucified My Lord)
  9. He Turned Water Into Wine
  10. Jesus Was A Carpenter
  11. Greatest Cowboy Of Them All, The
  12. Keep Me From Blowing Away
  13. Far Side Banks Of Jordan
  14. Daddy Sang Bass
  15. Swing Low Sweet Chariot
  16. It Was Jesus
  17. God Will
  18. Amazing Grace


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Johnny Cash
Label Camden Bestillingsnummer 0886977948428