The Gospel Collection (CD)

Charley Pride

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Did You Think to Pray
  2. I´ll Fly Away
  3. Time Out for Jesus
  4. Angel Band
  5. Jesus, Don´t Give Up on Me
  6. Let Me Live
  7. Whispering Hope
  8. This Highway Leads to Glory
  9. The Church in the Wildwood
  10. Lord, Build Me a Cabin in Glory
  11. I Don´t Deserve a Mountain
  12. Be Grateful
  13. He´s the Man
  14. In Jesus Name I Pray
  15. Without Mama Here
  16. Little Delta Church
  17. Next Year Finally Came
  18. Jesus Is Your Saviour, Child
  19. He Took My Place
  20. Brush Arbor Meeting


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Charley Pride
Label Real Gone Music Leverandør Import
Bestillingsnummer RLGM6400207.2