The Gospel Music Of Marty Stuart (CD)

Marty Stuart

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. 99-1/2 Won´t Do
  2. There´s A Rainbow At The End Of Every Storm
  3. Don´t Leave Home Without Jesus (Feat. Cuz n Kenny Vaughan)
  4. Just A Little Talk With Jesus
  5. Greystone Chapel
  6. The Master Is Waiting (Feat. Handsome Harry Stinson)
  7. Walking In Jerusalem (Just Like John)
  8. His Love Will Lead Us On
  9. Walking My Lord Up Calvary´s Hill (Feat. Connie Smith)
  10. Pray The Power Down (Feat. Apostle Paul Martin)
  11. He Turned The Water Into Wine
  12. The Unseen Hand


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Marty Stuart
Label Chordant Leverandør Import
Bestillingsnummer CDT4894528.2