Inngår i kampanje

The Great American Songbook (CD)

Aretha Franklin

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. My Little Brown Book
  2. Trouble In Mind
  3. Try A Little Tenderness
  4. It Ain’t Necessarily So
  5. How Deep Is The Ocean
  6. Cold, Cold Heart
  7. Love For Sale
  8. How Glad I Am
  9. Skylark
  10. This Bitter Earth
  11. Ac-cent-tchu-ate The Positive
  12. What A Diff´rence A Day Made
  13. Only The Lonely
  14. Rock-A-Bye Your Baby With A Dixie Melody
  15. God Bless The Child
  16. Say It Isn´t So
  17. Are You Sure
  18. That Lucky Old Sun


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Aretha Franklin
Label Arista Leverandør Sony
Bestillingsnummer 88697834682