The Great Burrito Extortion Case (CD)

Bowling For Soup

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Epiphany
  2. High School Never Ends
  3. Val Kilmer
  4. I´m Gay
  5. Why Don´t I Miss You?
  6. Friendly Goodbye, A
  7. Luckiest Loser
  8. Love Sick Stomach Ache (Sugar Coated Accident)
  9. Much More Beautiful Person
  10. Friends Like You
  11. When We Die
  12. 99 Biker Friends
  13. Don´t Let It Be Love
  14. If You Come Back To Me Outro
  15. Everyday's A Saturday (bonus track)
  16. No Opinion (acoustic/bonus track)



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Bowling For Soup
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer JIV700198.2