The Great Lost Hits (2CD)

George Jones

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Walk Through This World With Me
  2. I Can't Get There From Here
  3. Things Have Gone To Pieces
  4. Love Bug
  5. If My Heart Had Windows
  6. Take Me
  7. Four O Thirty Three
  8. I'll Share My World
  9. Say It's Not You
  10. Small Time Laboring Man
  11. Milwaukee Here I Come
  12. As Long As I Live
  13. When The Grass Grows Over Me
  14. If Not For You
  15. I'm A People
  16. She's Mine
Disk 2
  1. Good Year For The Roses, A
  2. Tell Me Lying Eyes Are Wrong
  3. World Of Forgotten People
  4. Sometimes You Just Can't Win
  5. Right Won't Touch A Hand
  6. Day In The Life Of A Fool, A
  7. Burn Another Honky Tonk Down
  8. Your Angel Steps Out Of Heaven
  9. I'll Follow You
  10. Never Grow Cold
  11. Honky Tonk Downstairs, The
  12. We Must Have Been Out Of Our Minds
  13. Developing My Pictures
  14. Old Brush Arbors
  15. Beneath Still Water



Utgitt 2010 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 2
Antall spor 31 Artist George Jones
Label Time Life Records Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0610583336528