The Great Otis Redding Sings Soul Ballads (CD)

Otis Redding

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. That's How Strong My Love Is
  2. Chained And Bound
  3. Woman, A Lover, A Friend, A
  4. Your One And Only Man
  5. Nothing Can Change This Love
  6. It's Too Late
  7. For Your Precious Love
  8. I Want To Thank You
  9. Come To Me
  10. Home In Your Heart
  11. Keep Your Arms Around Me
  12. Mr. Pitful



Utgitt 1965 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 12
Artist Otis Redding Label Atlantic
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0081227969981