The Great Roy Acuff (CD)

Roy Acuff

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Sunshine Special
  2. Is It Love Or Is It Lies
  3. I Closed My Heart's Door
  4. Don't Judge Your Neighbor
  5. Thief Upon The Tree
  6. Rushing Around
  7. Sweep Around Your Own Back Door
  8. I'm Planting A Rose
  9. Oh Those Tombs
  10. Swamp Lily
  11. Please Daddy Forgive
  12. Little Moses


Utgitt 1963 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Roy Acuff
Label Dualtone Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer DUAT1105.2