The Great Santa Barbara Oil Slick - Live (CD)

John Fahey

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Introduction
  2. When The Springtime Comes Again
  3. Joe Kirby Blues
  4. Requiem For Mississippi John Hurt
  5. When The Catfish Is In Bloom
  6. Fahey Blows His Nose
  7. Intro To Lion/Challenges To Quitting Cigarettes
  8. Lion
  9. Dance Of The Inhabitants Of The Palace Of King Philip XIV Of
  10. View East From The B&O Railroad Viaduct And The Riggs Road I
  11. On The Sunny Side Of The Ocean
  12. Great Santa Barbara Oil Slick
  13. In Christ There Is No East Or West
  14. Announcement
  15. Death Of The Clayton Peacock
  16. Revolt Of The Dyke Brigade
  17. Magruder Park


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 17 Artist John Fahey
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer WATR139.2