The Greatest Hits (CD)

Cheap Trick

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Magical Mystery Tour
  2. Dream Police
  3. Don't Be Cruel
  4. Tonight It's You
  5. She's Tight
  6. I Want You To Want Me (Live)
  7. If You Want My Love
  8. Ain't That A Shame (Live)
  9. Surrender
  10. Flame, The
  11. I Can't Take It
  12. Can't Stop Fallin' Into Love
  13. Voices
  14. Magical Mystery Tour



Format CD Sjanger Rock
Antall spor 14 Artist Cheap Trick
Label Columbia Leverandør Import
Bestillingsnummer SNY86473.2