The Greatest Hits (CD)

Gladys Knight & The Pips

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Midnight Train To Georgia
  2. I've Got To Use My Imagination
  3. Best Thing That Ever Happened To Me
  4. So Sad The Song
  5. Come Back & FInish What You've Started
  6. I Feel A Song (In My Heart)
  7. Love Finds It's Own Way
  8. Baby Don't Change Your Mind
  9. Part Time Love
  10. Make Yours A Happy Home
  11. Nobody But You
  12. Where Peaceful Waters Flow
  13. It's A Better Than Good Time
  14. One & Only, The
  15. Home Is Where The Heart Is
  16. On & On
  17. Money
  18. MEDLEY:Try To Remember/ The Way We Were
  19. Try To Remember



Utgitt 1990 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 19
Artist Gladys Knight & The Pips Label Camden
Leverandør Sony Bestillingsnummer 0743215560524