The Greatest Hits (CD)

Gladys Knight & The Pips

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Baby Don't Change Your Mind
  2. Try To Remember
  3. The Way We Were
  4. Licence To Kill
  5. Best Thing That Ever Happened To Me
  6. Midnight Train To Georgia
  7. Help Me Make It Through The Night
  8. Take Me In Your Arms And Love Me
  9. Come Back And Finish What You've Started
  10. The One And Only
  11. So Sad The Song
  12. The Look Of Love
  13. Part Time Love
  14. Neither One Of Us (Wants To Be The First To Say Goodbye)
  15. Bourgie', Bourgie'
  16. Taste Of Bitter Love
  17. Make Yours A Happy Home
  18. Love Overboard
  19. Save The Overtime (For Me)
  20. Wind Beneath My Wings


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Gladys Knight & The Pips
Label Sony Leverandør Sony
Bestillingsnummer 0887654088727