The Green Ghost Project (CD)

Styles P & DJ Green Lantern

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Nothin To Lose
  2. Double Trouble (Featuring Sheek Louch)
  3. Callin Me (Featuring Tre Williams)
  4. Send A Kite (Featuring Dwayne Collins)
  5. Make Millions from Entertainment
  6. Invasion (Featuring Junior Red/Jadakiss)
  7. Time Will Tell (Featuring Raekwon)
  8. Pablo Doe (Featuring Uncle Murda/Noreaga)
  9. Real Ghostly
  10. Pretty Little Thing (Featuring June Summers)
  11. Shadows
  12. Legal Money
  13. That´s Me
  14. Bang Time
  15. Born In These Streets (Featuring Tre Williams)



Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 15 Artist DJ Green Lantern, Styles P, Styles P & DJ Green Lantern
Label Invasion Group Leverandør Import
Bestillingsnummer IVMG1012.2