The High Priestess Of Popular Song (CD)

Barbara Lea

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. Music Makes Me
  2. Killing Time / On Second Thoughts
  3. It's All In Your Mind
  4. Keeping Myself For You
  5. When You Want Me
  6. Lullaby of the Leaves
  7. What Kind of Man is You
  8. Why Oh Why
  9. Blue Again
  10. The Rumba Jumps
  11. Where Has My Honey Gone Blues
  12. Mad About You
  13. April In My Heart
  14. My Silent Love
  15. When In Rome
  16. Bread and Gravy
  17. Chase Me Charlie
  18. Come the Wild
  19. Wild Weather
  20. Ev'ntide


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Barbara Lea
Label Challenge Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer CR73342


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende