The Hot Guitar - Gonna Shake This Shack Tonight (CD)

Eddie Hill

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. The Hot Guitar
  2. Steamboat Stomp
  3. Melting Steel
  4. Mind Your Own Business
  5. Bless Your Little Thumpin´ Gizzard
  6. Educated Fool
  7. The Darndest Thing You Ever Saw
  8. Cold, Cold Woman (The Hot Guitar)
  9. Mountain Jam
  10. Salty Dog Rag
  11. Buckshot
  12. Fire Ball Eight
  13. High, Wide And Handsome
  14. Lovin´ Spree
  15. Who Wrote The Letter To Old John
  16. Slender, Tender And Sweet
  17. My Sugar Booger
  18. Whittlin´ On A Piece Of Wood
  19. Same Old Dream (About You)
  20. I Did And I Does And I Do
  21. The Gottalotta Song
  22. Knock It Off
  23. I Don´t Think I´m Gonna Like It
  24. Smack Dab In The Middle
  25. ´Cause I Have You
  26. The Magic Of Your Sweet Love
  27. Wild Cat
  28. Hard Road To Travel
  29. Black Denim Trousers And Motorcycle Boots
  30. It Makes No Difference Now (bonus track)
  31. Shame On You (bonus track)
  32. San Antonio Rose (bonus track)
  33. Milk Cow Blues (bonus track)
  34. Four Or Five (bonus track)


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 34 Artist Eddie Hill
Label Bear Family Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BCD16860