The Hotlanta Soul Of Loleatta Holloway (CD)

Loleatta Holloway

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Cry To Me
  2. Gone On That First Plane
  3. Part Time Lover, Full Time Fool
  4. I Know Where You're Coming From
  5. Mrs So And So's Daughter
  6. I Can't Help Myself
  7. Just Be True
  8. Show Must Go On, The
  9. Rainbow '71 (full length version)
  10. Casanova
  11. We Did It
  12. Merrily
  13. World Don't Owe You Nothin', The
  14. Mother Of Shame
  15. Bring It On Up
  16. Only A Fool
  17. So Can I
  18. For Sentimental Reasons, (I Love You)
  19. What Are You Gonna Do About Tomorrow
  20. Love Woke Me Up
  21. H.E.L.P. M.E. M.Y. L.O.R.D
  22. Our Love
  23. This Man's Arms


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 23
Artist Loleatta Holloway Label Ace
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer CDKEND 135