The Hour Glass (CD)

The Hour Glass

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Out Of The Night
  2. Nothing But Tears
  3. Love Makes The World Go 'Round
  4. Cast Off All My Fears
  5. I've Been Trying
  6. No Easy Way Down
  7. Heartbeat
  8. So Much Love
  9. Got To Get Away
  10. Silently
  11. Bells
  12. Power Of Love
  13. Changing Of The Guard
  14. To Things Before
  15. I'm Not Afraid
  16. I Can Stand Alone
  17. Down In Texas
  18. I Still Want Your Love
  19. Home For The Summer
  20. I'm Hanging Up My Heart For You
  21. Going Nowhere
  22. Norwegian Wood (This Bird Has Flown)
  23. Now Is The Time


Utgitt 1967 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 23
Artist The Hour Glass Label BGO
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer BGOCD536