Inngår i kampanje
 • CD 3 for 250,-

The Hunter (CD)

Mastodon

109,00 10900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Mastodons fjerde album, kritikerroste Crack The Skye fra 2009, gjorde det svært godt også i Norge. Forventningene har med andre ord vært høye til gruppas femte, og med The Hunter leverer Atlanta-kvartetten nok en metalutgivelse som både overrasker og imponerer.

Som bevist av singlene "Black Tongue" og "Curl Of The Burl" er Mastodon denne gang noe mindre progressive, med tydelig inspirasjon fra 70-tallets klassiske rock. Hardcore, progrock og brutal, gitarfokusert metal er fortsatt blant hovedingrediensene, og som musikere er gutta minst like teknisk avanserte som før, men The Hunter er samtidig deres lettest tilgjengelige album så langt. Flere av låtene er dessuten vesentlig kortere enn de på Crack The Skye, og tematikken er mer variert enn på deres foregående konseptalbum - noe The Hunter for øvrig ikke er. I stedet serveres aggressiv, psykedelisk, rifftung og steinhard musikk ornamentert med frittstående historier om alt fra selvskading til sex i verdensrommet, samlet til et album som best kan beskrives som enormt.

The Hunter er tilegnet broren til gitarist Brent Hinds, som døde plutselig under innspillingen. Albumet ble innspilt i Atlanta og Los Angeles i samarbeid med produsent Mike Elizondo (Avenged Sevenfold, Eminem).

Sporliste

 1. Black Tongue
 2. Curl of the Burl
 3. Blasteroid
 4. Stargasm
 5. Octopus Has No Friends
 6. All the Heavy Lifting
 7. The Hunter
 8. Dry Bone Valley
 9. Thickening
 10. Creature Lives
 11. Spectrelight
 12. Bedazzled Fingernails
 13. The Sparrow

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Metal, Prog Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Mastodon
Label Roadrunner Bestillingsnummer 0016861767525
Serie Tons of Rock 2020