The Ice Man Cometh/Ice On Ice (CD)

Jerry Butler

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. Hey, Western Union Man
  2. Can´t Forget About You, Baby
  3. Only The Strong Survive
  4. How Can I Get In Touch With You
  5. Just Because I Really Love You
  6. Lost
  7. Never Give You Up
  8. Are You Happy
  9. (Strange) I Still Love You
  10. Go Away-Find Yourself
  11. I Stop By Heaven
  12. Moody Woman
  13. Brand New Me, A
  14. Been A Long Time
  15. Close To You Love
  16. Since I Lost You Baby
  17. What´s The Use Of Breaking Up?
  18. When You´re Alone
  19. I Forgot To Remember
  20. Got To See If I Can´t Get Mommy (To Come Back Home)
  21. Don´t Let Love Hang You Up
  22. Walking Around In Teardrops


Utgitt 1968 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Jerry Butler
Label Import Bestillingsnummer COLC750.2