The Imagined Village (CD)

Diverse Folk

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Ouses ´Ouses ´Ouses - John Copper and Sheila Chandra
  2. John Barleycorn - Martin Carthy, Eliza Carthy and Paul Weller
  3. Tam Lyn Retold - Benjamin Zephaniah and Eliza Carthy
  4. Death And The Maiden Retold - Tunng
  5. Cold, Hailey, Rainy Night - Eliza Carthy, Chris Wood, Transglobal Underground and The Young Copper Family
  6. Welcome Sailor - Sheila Chandra and Chris Wood
  7. Acres Of Ground - Eliza Carthy
  8. Pilsden Pen - The Village Band
  9. Hard Times Of Old England Retold - Billy Bragg, Simon Emmerson, The Young Copper Family and Eliza Carthy
  10. Kit Whites 1 & 2 - The Gloworms
  11. Sloe On The Uptake - Tiger Moth


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Diverse Folk
Label Real World Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDRWG147