The Immortal Soul Of Al Green (4CD)

Al Green

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Back Up Train
  2. Guilty
  3. I Want to Hold Your Hand
  4. One Woman
  5. Get Back, Baby
  6. Summertime
  7. What Am I Gonna Do With Myself
  8. I Can´t Get Next To You
  9. God Is Standing By
  10. You Say It
  11. Right Now, Right Now
  12. Are You Lonely For Me Baby
  13. Driving Wheel
  14. Light My Fire
  15. Ride Sally Ride
  16. Tired Of Being Alone
  17. I´m A Ram
  18. So You´re Leaving
  19. I´ve Never Found A Girl
  20. It Ain´t No Fun To Me
  21. Let´s Stay Together
  22. Old Time Lovin´
  23. La-La For You
  24. How Can You Mend A Broken Heart
Disk 2
  1. I´m Still In Love With You
  2. Love and Happiness
  3. Simply Beautiful
  4. Oh, Pretty Woman
  5. Look What You Done For Me
  6. Call Me (Come Back Home)
  7. Funny How Time Slips Away
  8. Here I Am (Come and Take Me)
  9. I´m So Lonesome I Could Cry
  10. You Ought To Be Me
  11. Jesus Is Waiting
  12. Livin´ For You
  13. Let´s Get Married
  14. Beware - (full length version)
Disk 3
  1. Take Me To The River
  2. So Good To Be Here
  3. My God Is Real
  4. Sha-La-La (Make Me Happy)
  5. City, The
  6. God Blessed Our Love
  7. One Nite Stand
  8. I´m Hooked On You
  9. Mimi
  10. Love Ritual
  11. Rhymes
  12. Could I Be The One?
  13. L-O-V-E (Love)
  14. Strong as Death (Sweet As Love)
  15. Oh Me, Oh My (Dreams In My Arms)
  16. I Gotta Be More (Take Me Higher)
  17. Eli´s Gone
  18. Love Ritual - (remix)
Disk 4
  1. Full of FIre
  2. I´d Fly Away
  3. That´s The Way It Is
  4. Together Again
  5. Let It Shine
  6. Have A Good Time
  7. Keep Me Cryin´
  8. Nothing Takes the Place of You
  9. I Tried To Tell Myself
  10. Truth Marches On, The
  11. Belle
  12. Georgia Boy
  13. Chariots of Fire
  14. Loving You
  15. All in All
  16. To Sir With Love
  17. Wait Here
  18. King of All
  19. Starting All Over Again - (previously unreleased)


Utgitt 2004 Format 4CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 75 Artist Al Green
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer TRSF90551.2