The Infamous (CD)

Mobb Deep

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Start Of Your Ending (41st Side), The
  2. Infamous Prelude, The
  3. Survival Of The Fittest
  4. Eye For A Eye (Your Beef Is Mines)
  5. Just Step Prelude
  6. Give Up The Goods (Just Step)
  7. Temperature's Rising
  8. Up North Trip
  9. Trife Life
  10. Q.U.-Hectic
  11. Right Back At You
  12. Grave Prelude, The
  13. Cradle To The Grave
  14. Drink Away The Pain (Situations)
  15. Shook Ones Pt. II
  16. Party Over



Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Mobb Deep
Label RCA Leverandør Sony
Bestillingsnummer 0078636648026