The Irving Berlin Songbook Vol. 2 (CD)

Ella Fitzgerald

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Blue Skies
  2. Suppertime
  3. How's Chances
  4. Heat Wave
  5. Isn't It A Lovely Day
  6. You Keep Coming Back Like A Song
  7. Reaching For The Moon
  8. Slumming On Park Avenue
  9. Song Is Ended, The
  10. I'm Putting All My Eggs In One Basket
  11. Now It Can Be Told
  12. Always
  13. It's A Lovely Day Today
  14. Change Partners
  15. No Strings
  16. I've Got My Love To Keep Me Warm


Utgitt 1958 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 16
Artist Ella Fitzgerald Label Verve
Leverandør Import Bestillingsnummer PLG829535.2