The John Rutter Collection (CD)

John Rutter

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. For The Beauty Of The Earth
  2. The Lord Is My Shepherd
  3. All Things Bright And Beautiful
  4. Shepherd's Pipe Carol
  5. The Lord Bless You And Keep You
  6. Open Thou Mine Eyes
  7. Birthday Madrigals: My True Love Hath My Heart
  8. Magnificat: Esurientes
  9. Magnificat: Gloria Patri
  10. Out Of The Deep (From Requiem)
  11. Pie Jesu (From Requiem)
  12. What Sweeter Music
  13. A Choral Fanfare
  14. A Prayer Of Saint Patrick
  15. O Be Joyful In The Lord
  16. Behold, The Tabernacle Of God
  17. O Praise The Lord Of Heaven
  18. A Gaelic Blessing
  19. Angels' Carol
  20. Five Childhood Lyrics: Matthew, Mark, Luke And John
  21. Five Childhood Lyrics: Sing A Song Of Sixpence
  22. Go Forth Into The World In Peace


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Cambridge Singers Choir, John Rutter
Label Decca Bestillingsnummer DCA472622.2