The Key (USA-import) (CD)

Vince Gill

199,00 19900
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Don't Come Cryin' To Me
  2. If You Ever Have Forever In Mind
  3. I Never Really Knew You
  4. Kindly Keep It Country
  5. All Those Years
  6. I'll Take Texas
  7. My Kind Of Woman / My Kind Of Man - (with Patty Loveless)
  8. There's Not Much Love Here Anymore
  9. Let Her In
  10. Hills Of Caroline, The
  11. Live To Tell It All
  12. What They All Call Love
  13. Key To Life, The



Utgitt 1998 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Vince Gill
Label Import Bestillingsnummer MCAN70017.2