The Kids Are Alright (CD)

The Who

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. My Generation
  2. I Can't Explain
  3. Happy Jack (live)
  4. I Can See For Miles
  5. Magic Bus
  6. Long Live Rock
  7. Anyway, Anyhow, Anywhere
  8. Young Man Blues (live)
  9. My Wife (live)
  10. Baba O'Riley (live)
  11. Quick One While He's Away, A (live)
  12. Tommy, Can You Hear Me?
  13. Sparks (live)
  14. Pinball Wizard (live)
  15. See Me, Feel Me (live)
  16. MEDLEY: Join Together/Roadrunner/My Generation Blues (live)
  17. Won't Get Fooled Again (live)



Utgitt 1979 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 17 Artist The Who
Label MCA Leverandør Import
Bestillingsnummer MCA543694.2