The Killer Rocks On/Boogie Woogie Country Man (CD)

Jerry Lee Lewis

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Don´t Be Cruel
  2. You Can Have Her
  3. Games People Play
  4. Lonely Weekends
  5. You Don´t Miss Your Water
  6. Turn On Your Love Light
  7. Chantilly Lace
  8. C.C. Rider
  9. Walk A Mile In My Shoes
  10. Me And Bobby McGee
  11. Shotgun Man
  12. I´m Walkin´
  13. I´m Still Jealous Of You
  14. A Little Peace And Harmony
  15. Jesus In On The Main Line
  16. Forever Forgiving
  17. (Remember Me) I´m The One Who Loves You
  18. Red Hot Memeories (Ice Cold Beer)
  19. I Can Still Hear The Music In The Restroom
  20. Love Inflation
  21. I Was Sorta Wonderin´
  22. Thanks For Nothing
  23. Boogie Woogie Country Man


Utgitt 1972 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Jerry Lee Lewis
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer BGO635.2