The King And I (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Main Title
  2. I Whistle A Happy Tune
  3. My Lord And Master
  4. March Of The Siamese Children
  5. Anna And The Royal Wives
  6. Hello Young Lovers
  7. Puzzlement
  8. Getting To Know You
  9. Garden Rendezvous
  10. We Kiss In A Shadow
  11. I Have Dreamed
  12. Shall I Tell You What I Think Of You
  13. Something Wonderful
  14. Prayer To Buddha
  15. Waltz Of Anna And Sir Edward
  16. Small House Of Uncle Thomas
  17. Song Of The King
  18. Shall We Dance
  19. Letter
  20. Something Wonderful (finale)
  21. Overture (LP version)


Utgitt 1956 Format CD
Sjanger Filmmusikk, Klassisk, Litteratur Antall disker 1
Antall spor 21 Artist 20TH CENTURY ORCHESTRA, Alfred Newman, CHARLES GRANATA, Deborah Kerr, Filmmusikk, Marni Nixon, Richard Rodgers, Rita Moreno, RUBEN FUENTES, TERRY SAUNDERS, Yul Brynner
Label Import Bestillingsnummer ANG27351.2