The Land Of Many Churches (Remastered) (CD)

Merle Haggard

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. We’ll Understand It Better By and By (Intro)
  2. Take My Hand, Precious Lord/Jesus Hold My Hand (Medley)
  3. Precious Memories
  4. History of Big Creek Baptist Church
  5. Turn Your Radio On
  6. If We Never Meet Again
  7. Closing Prayer/Just As I Am
  8. Introduction & Opening Prayer
  9. Amazing Grace
  10. Where Could I Go
  11. Old Time Religion/Pass Me Not/Sweet By and By (Medley)
  12. The Old Rugged Cross
  13. Closing Prayer
  14. Introduction
  15. Life’s Railway to Heaven
  16. On the Jericho Road
  17. Steal Away
  18. I Saw The Light
  19. Introduction/Leaning On The Everlasting Arms
  20. Guide Me, Lord
  21. Family Bible
  22. I’ll Be List’ning
  23. Just A Closer Walk With Thee
  24. Closing Prayer


Utgitt 1971 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Merle Haggard
Label BGO Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BGO1015


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende