The Last Of The Rock Stars (CD)

Ronnie Spector

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Never Gonna Be Your Baby
  2. Ode To LA
  3. All I Want
  4. Hey Sah Lo Ney
  5. There Is An End
  6. Work Out Fine
  7. Here Today Gone Tomorrow
  8. You Can´t Put Your Arms Around A Memory
  9. Girl From The Ghetto
  10. Won´t Stop Saying Goodbye
  11. Out In The Cold Again



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Ronnie Spector
Label The Music Company Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer 0171082ERE