The Legend Of Bonnie & Clyde / Pride in What I Am (UK-import) (CD)

Merle Haggard

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Merle Haggard
Bestillingsnummer BGOCD547
  1. Legend Of Bonnie & Clyde
  2. Is The Beginning Of The End?
  3. Love Has A Mind Of Its Own
  4. Train Never Stops
  5. Fool's Castle
  6. Will You Visit Me On Sundays?
  7. My Ramona
  8. I Started Loving You Again
  9. Money Tree
  10. You Still Have A Place In My Heart
  11. Because You Can't Be Mine
  12. I Take A Lot Of Pride In What I Am
  13. Who'll Buy The Wine
  14. Day The Rains Came
  15. It Meant Goodbye To Me When You Said Hello To Him
  16. I Can't Hold Myself In Line
  17. I'm Bringin Home Good News
  18. Keep Me From Cryin Today
  19. I Just Want To Look At You One More Time
  20. Somewhere On Skid Row
  21. I'm Free
  22. California Blues
  23. I Think We're Livin In The Good Ole Days