The Legendary Lamont Dozier (CD)

Lamont Dozier

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Fish Aint Bitin
  2. Breaking Out All Over
  3. Shine
  4. Take Off Your Make Up
  5. Let Me Make Love To You
  6. Dont Want Nobody To Come Between Us
  7. Put Out My Fire
  8. I Wanna Be With You
  9. Trying To Hold On To My Woman
  10. Let Me Start Tonite
  11. Rose
  12. Blue Sky And Silver Bird
  13. Thank Yor For The Dream
  14. All Cried Out
  15. Out There On My Own



Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 15
Artist Lamont Dozier Label MCA
Leverandør Import Bestillingsnummer MCAK112773.2