The Lion's Roar (CD)

First Aid Kit

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Oppfølgeren til 2010-debuten The Big Black & The Blue fra den kritikerroste svenske folk-duoen First Aid Kit, bestående av Klara og Johanna Söderberg fra Stockholm. Med album nummer to fikk søstrene sitt store gjennombrudd, her hjemme belønnet med terningkast 6 i Dagsavisen og 5 i VG.

På glimrende The Lion's Roar prikker First Aid Kit virkelig inn toppformen. Dette er musikk som er både vakker og trist, samtidig som den til tider føles nesten brutal i uttrykket. Søstrenes intime harmonisang og folky låter er i stor grad inspirert av artister som Fleet Foxes og Joanna Newsom, og denne gang har lydbildet blitt utvidet til å føles rikere og fyldigere enn på debuten. Det var utvilsomt en god idé å få produsent Mike Mogis (Bright Eyes, Monsters Of Folk) med på laget.

Første single fra The Lion's Roar var det medrivende tittelkuttet. Blant de øvrige låtene finner vi den søte countryhyllesten "Emmylou" og avsluttende "King Of The World", sistnevnte med bidrag fra både The Felice Brothers og Bright Eyes-sjef Conor Oberst.

Sporliste

 1. The Lion's Roar
 2. Emmylou
 3. In the Hearts of Men
 4. Blue
 5. This Old Routine
 6. To a Poet
 7. I Found a Way
 8. Dance to Another Tune
 9. New Year's Eve
 10. King of the World
 11. Wolf (Bonus track)

Lyttespor

Video

Produktfakta

Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist First Aid Kit
Label Wichita/Cooperative Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer WEBB320CDL

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også