The Lost Nashville Sessions (CD)

Waylon Jennings

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Only Daddy That'll Walk the Line
  2. The Choking Kind
  3. Stop the World and Let Me Off
  4. Anita, You're Dreaming
  5. Just to Satisfy You
  6. Green River
  7. Singer of Sad Songs
  8. Love of the Common People
  9. MacArthur Park
  10. Brown Eyed Handsome Man
  11. Mental Revenge
  12. Time to Bum Again
  13. Sunday Mornin' Comin' Down
  14. Young Widow Brown


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Waylon Jennings
Label Country Rewind Leverandør Import
Bestillingsnummer CUTY207.2