The Lost Tapes Of Suzanna Hamilton With The Calgary Sessions (2CD)

Kendel Carson

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Paint Me A Cowboy
  2. The Burning Of Suzanna Hamilton
  3. Chicago Man
  4. Crazy Moon
  5. Lilly
  6. Make Me A Microphone
  7. Paint Me A Cowboy (ballad)
  8. Yankee Boy
  9. Fighting Soldier
  10. That's The Way It Is About True Love
  11. Waiting For Dreams
  12. Find A Way
  13. Any Way The Wind Blows
  14. I Woke Up Missing You So Bad
  15. Mexican Standof
  16. Hot Iron Waltz
  17. Find A Way (long version)


Utgitt 2018 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 2
Artist Kendel Carson Label Trainwreck
Bestillingsnummer TRAIN64