Inngår i kampanje

The Love Songs - 25th Anniversary Edition (Remastered) (CD)

Giant Sand

134,25 13425 Veil. pris 179,00
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Wearing The Robes Of Bible Black
  2. One Man's Woman / No Man's Land
  3. Mad Dog A Man
  4. Fingernail Moon, Barracuda And Me
  5. Mountain Of Love
  6. Almost The Politician's Wife
  7. The Doors
  8. Love Like A Train
  9. Is That All There Is?
  10. Clump
  11. Get Ready
  12. Murky Red Dew
  13. Major Glorious Ending Theme
  14. Hammer Toe (Bonus track)
  15. Almost The Politician's Wife - OutTake (Bonus track)


Utgitt 1988 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Giant Sand
Label Fire Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer FIRECD170