The Mac Wiseman Story (CD)

Mac Wiseman

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Love Letters In The Sand
  2. Little Blossom
  3. I´ve Got No Use For The Women
  4. Dark Hollow
  5. Wreck Of The Old 97, The
  6. Ballad Of The Lawson Family, The
  7. May I Sleep In Your Barn Tonight, Mister
  8. Bringing Mary Home
  9. Girl In The Blue Velvet Band, The
  10. I´ll Be All Smiles Tonight
  11. I Wonder How The Old Folks Are At Home
  12. Jimmie Brown, The Newsboy
  13. Little Box Of Pine
  14. Remembering
  15. These Hands
  16. Baggage Coach Ahead, The
  17. I Still Write Your Name In The Sand
  18. Six More Miles
  19. ´Tis Sweet To Be Remembered
  20. Dreaming Of A Little Cabin


Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Mac Wiseman
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer CMH9001.2