The Mad Mad Muir Musical Tour (CD)

Cyco Miko

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. M.M.M.
  2. Happiness (is for people that can´t stand being miserable)
  3. All The Way!
  4. Got Feelings?
  5. Alone
  6. Slightly Done Gone Stupid
  7. Full Of It
  8. Hang On
  9. Logical Thoughts Of A Lunatic
  10. Who´s Next
  11. What It Is!
  12. Slo Death
  13. So What? (if we don´t care!)
  14. Soulvation


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Cyco Miko
Label Suicidal Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SR6925


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende